Körlings Adventskalender 8: Dagens verb är stressa

Julkalenderstress och julstress och all annan stress. Stressade julskinkor och stressade julskumstomtar på loftet, stressade köttbullar i stekpannan, stressade nior som ska få sina insökarbetyg, stressade alla. Stressade julgranar som genast släpper sina granbarr eller tallbar för att allt blev fel. Stressade kassaköer för stressade julmustköpare. Stressade lussebullar utan salt för att man glömde. Stressade julklappar i sista minuten. Stressade uppesittartider och stressande nyhetsrapportering. Stressade …

Dagens kalenderord är stressade!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.