Sagoverkligheten

Byggnaden tornar upp sig som en märklig uppenbarelse. Det är nästan som en saga. Och allt kan berätta. En byggnad berättar genom år och generationer om våra resor, tider och hur vi samspelar med våra intryck. Jag tänker saga. För mig är mötet med byggnaden en ingång i det personliga berättandet. Jag vill orda och fantisera. Miljön verkar så.

Sagoverkligheten – är ett ord för fantasin och kreativiteten som får sin näring mitt i verkligheten. Frågan är vad som påverkar vad.

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Sagoverkligheten

  1. Malin skriver:

    Idag har jag boktipsat och bloggtipsat – om dig. 25 nyfikna lärarkandidater och en intresserad lärare. Jag tror att du har 26 nya läsare – inom kort. Du behövs i en kurs som behandlar ett organiserande för lärande, värdering av lärande och en bedömning av lärande. Malin

Kommentarer är stängda.