Modellande undervisningar, Nyköping och lärarna där!

Jag vill bara tacka er lärare i Nyköping för allt det som sagts, det som uttalats, det som processats, det som undersökts och att ni frikostigt givit gensvar på mina tankar om undervisning, förhållningssätt, modellande och läroplan. Att vi prövat formativa bedömningar och utvecklat undervisande ansvar. Tack!

Ni har en given plats här – skriv och fundera ihop med mig – fråga, undra, tänk och utveckla!

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Modellande undervisningar, Nyköping och lärarna där!

  1. Jessica Isaksson skriver:

    Tack själv för allt du delar med dig utav. Du är verkligen generös :-). Det har varit och är intressant att få tänka, vända på begrepp och fundera tillsammans med dig och övriga i gruppen. Med små enkla medel kan man göra så mycket för att öka delaktigheten och talutrymmet för eleverna. Mycket av det vi nött och blött har fastnat i mitt medvetande och förnyat min undervisning.

    /Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.