Pendlare – mellan allt man kan pendla

STOCKHOLMS PENDLARE SLÅR SIG NED I ALLA SYMBOLER SOM OMGER STADEN

STOCKHOLMS PENDLARE SLÅR SIG NED I ALLA SYMBOLER SOM OMGER STADEN

Att pendla mellan något kan betyda att man också slår sig ned mitt i alltsammans. Pendlande mellan tanke och handling behöver reflektion. Pendlande mellan svart och vitt behöver gråzon. Pendlande mellan … allt behöver sina mellanrum.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Värdegrunden och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Pendlare – mellan allt man kan pendla

  1. Anton Blomqvist skriver:

    Hej hej, Anton här. Du kommer kanske inte ihåg mig eller så gör du det, vad vet jag.
    Gick iaf i Byängskolan tills trean då jag flyttade till Bandhagen. Ville bara säga (nu när jag är sjukt trött på mina sura lärare) att du är utan tvekan den bästa läraren jag haft och nästan den enda jag kommer ihåg namnet på av mina ”förbrukade” lärare! Du var alltid glad och lärde ut på ett annorlunda sätt vilket är grymt skönt, kändes som att du var en liten rebell som vågade vara originell 🙂 Önskar att alla lärare var lite mer som du (iaf som jag kommer ihåg dig)! Hare bra!

Kommentarer är stängda.