Mina undervisningar!

Jag sitter med alla mina papper, mina tankar om undervisningar, mina utvärderingar av egna lektioner och mina försök att ringa in elevernas lärande. Jag började med allt detta redan i min första klass, det var 1997 och har fortsatt utveckla detta. Då jag är färdig med mitt manus och lämnar ifrån det imorgon börjar jag fundera om jag inte ska skriva en bok som kort och gott heter – Mina undervisningar! Det vore som en slags memoarer ur en lärares tankar och faktiska göranden. Jag tänkte vara ganska strikt så att det jag att på ett eller annat sätt följa det jag gjort. Ja, nu är det sagt det som var tänkt.

This entry was posted in Barns rättigheter. Bookmark the permalink.

3 Responses to Mina undervisningar!

 1. Eva says:

  Jag ser fram emot den boken!

 2. sspirit says:

  Bra tänkt där, mycket bra!
  Hit med lite klokheter!

 3. Maria says:

  Jag vill läsa den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.