Tysta Tankar

Jag är oändligt förtjust och glad i Tysta Tankar. Ja, tysta och tysta? Tankarna skriker ut det som ska bli sagt!

Det här inlägget postades i Kommunikationen, MITT UTVIDGADE KOLLEGIUM. Hälsa på en kollega, bara ett klick bort och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Tysta Tankar

  1. Jan Lenander skriver:

    och hos Tysta tankar säger jag:

    NEJ! Anne-Marie snälla! vi bara måste ha med de kunniga debattörerna i den offentliga debatten. Den här formen av debatt har kommit för att stanna, människor tycker den är rolig, vi ska vara med för i framtiden finns de snabba medierna med i allt som görs.

    Jag förlorar hellre en debatt mot Anne-Marie än att jag vinner på knock-out mot någon stackare som inte vad de talar om. Vi bygger ju skola tillsammans.

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Det var en fin kommentar till mig, men jag håller inte med. De pedagogiska diskussionerna kräver mycket djup och av ett helt annat slag än de snabba slapsticks som ett alldeles för hett debattprogram erbjuder för att roa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.