Idag såg jag massor …

… av våryra kor i en hage. Jag vinkade speciellt till en ko! Det är den jag får smör av. Den äter smörblommor. Jag ska vinka då jag åker förbi nästa gång. Glömde tacka för gräddglassen!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Idag såg jag massor …

  1. Cia skriver:

    Kor äter inte smörblommor. De är giftiga för dem.

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Alltid lär man sig något om kor. Jag har relationer till vissa kor. Speciellt den ko som ger mig smöret på smörgåsen om mornarna. Den kon tackar jag varmast och kärleksfull till. Jag brukar tänka så då jag handlar, det blir roligare att köpa mjölk och sådant då. A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.