Broderier och bryderier

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Broderier och bryderier

  1. Mib skriver:

    Visst borde man skratta mer kanske, men jag vet inte om jag håller med om det där ordspråket faktiskt. Att bara skratta utan att tänka igenom saker och ting, utan att filosofera, utan att nånsin gå på djupet….. och faktiskt utan att gråta eller känna olycka, nej det är inte bra. Förstår väl att det inte menas så kanske, men jag är en väldigt glad och utåtriktad kvinna om man frågar såna som känner mig ytligt. Är dock inte alltid så jäkla lycklig trots det faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.