Damtoalettens texter!


Man kan fundera över vissa texter och dess relevans. Här är jag på damtoaletten. Det finns en kontakt som man får använda om man behöver det. Kontakten är för rakning. Bilden visar att man får raka ansiktet. Skäggstubben ska väck helt enkelt. Jag har aldrig sett någon kvinna stå och raka av sig skäggstubben på någons endaste toalett jag besökt. I hela mitt liv. Däremot har jag sett kvinnor föna till sitt hår! Men det får kontakten inte användas till. Den får bara användas till rakning. Så kan det vara!

PÅ DAMTOALETTEN FINNS DET ETT UTTAG FÖR RAKNING. DET KÄNNS EN ANINGEN ... ANINGENS... ANINGENS...

PÅ DAMTOALETTEN FINNS DET ETT UTTAG FÖR RAKNING. DET KÄNNS EN ANINGEN ... ANINGENS... ANINGENS...

JAG TITTAR PÅ SÅDANA SAKER - KONTAKTER OCH SÅ - MEST VAD SOM SÄGS PÅ KONTAKTER OCH SMÅSAKER!

JAG TITTAR PÅ SÅDANA SAKER - KONTAKTER OCH SÅ - MEST VAD SOM SÄGS PÅ KONTAKTER OCH SMÅSAKER!

Det här inlägget postades i Autodidakten och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.