Det pedagogiska äpplet

DSC_0006 Jag vill ge ett äpple… precis som en gång i tiden. Ställa ett äpple på ett skrivbord. Veta att äpplet är så där saftigt gott, stort och grönt, innehållsrikt och närande. Veta att äpplet symboliserar så stora saker, så många tankar, så mycket från förr i tiden och så mycket för framtiden. Jag skulle polera det som frukthandlaren gör, i en handduk… ställa det där jag just nu finner en pedagogik jag känner mig hemma i.


Hos min rektor!

och skutta iväg till mitt –  i pedagogisk glädje.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.