”Underbart att vara här i skolan”

Elever ska bemötas på ett skolvärdigt sätt tänker jag. Ibland hör jag lärare sucka över måndagen och det då eleverna hör. Då vuxna suckar över arbetsdagar så värderar de arbetet och då får eleverna en bild av det läraren känner. Oavsett läraren tycker eller tänker så om sin arbetsplats eller sin skoldag så får läraren hämta en aning styrka ur de elevögon som faktiskt längtar till skolan. Vi får och är tillåtna att ”vara aktörer” och ta stöd i uppdraget och värna elevernas skoldagar – Kära elever! Härligt att se er, och så roligt det ska bli att arbete ihop med er den här veckan!

Och kanske är det varje ledare välkomstord till arbetet – Nämen så spännande denna vecka ska bli – undrar så vad vi kommer fram till och hur bra vi kommer att jobba ihop! Roligt att se er igen! Jag ser fram emot den här veckan!

Smaka på orden! Låt stå!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.