Värme…

Det finns inte tillräckligt med värme i världen för att man ska klampa in med sin kyla, sa någon jag lyssnar till. Jag tror det är rätt. Och vi ska värna våra ord. De är effektfulla vapen och fantastiska plåster, underbara kraftfulla leenden kan de också upplevas vara.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Värme…

  1. mie skriver:

    ETT STORT RUNGANDE … JJAA, DET ÄR FULLKOMLIGT SANT!!!!!!!!!

  2. Jan Lenander skriver:

    Klimateffekten behöver motverkas med lite kyla och ibland behöver vi vara lite coola när någon har för vilda idéer. Just nu känns det dessutom som att det finns en stor del av skoldebatten som lider av överhettning och att vi skulle behöva avgränsa oss mer till det som verkligen är frågor vi kan och som berör oss. Andras löner, andras undervisningsmetoder, andras definitioner på sin yrkesroll bör vi minska våra åsikter om för att låta känslorna svalna.

    Sen håller jag med om huvudpoängen att vi behöver agera varmt och positivt mot våra medmänniskor och deras tankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.