Björn Kindenberg! En lärarröst bland de högljudda!

TACK BJÖRN KINDENBERG! Det är just de där kommentarerna man hör om lärare som gör extra ont. De förekommer överallt. De lite nedlåtande kring vilka man förenas i yrkesfientligt skratt! De gör nog allra mest skada också!

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen, MITT UTVIDGADE KOLLEGIUM. Hälsa på en kollega, bara ett klick bort and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Björn Kindenberg! En lärarröst bland de högljudda!

  1. Jan Lenander says:

    Det är de nedlåtande kommentarerna om oss lärare som kan skapa hat och riktigt onda spiraler. Det är nog tur att det som sagts om lärare i SKLs styrelserum stannat inom den odemokratiska organisationens väggar men samtidigt oerhört sorgligt när det sägs av skolans viktigaste makthavare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.