Språket – det är ju jag!

– Vad är ett språk? frågade en av mina bästa vänner.

– Språk? Det är ju jag! svarade jag.

– Språk. Det är ju du! svarade jag.

– Språk. Det är ju här, då, sedan, framtiden, du, jag, vi och alla kontexter.

Språk och mitt språk – det är ju en del av mig. Min identitet, mina tankar, mina sammanhang, mina uttryck, mina platser, min läsning… och samtidigt en del av dig, din identitet, dina tankar, dina sammanhang, dina uttryck, dina platser, din läsning… och samtidigt en del av oss, vår identitet, våra tankar, våra sammanhang, våra uttryck, våra platser, våra texter… och samtidigt …

Anne-Marie

This entry was posted in Verkligheten and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.