Eleverna följer lärarna …

Vid alla iakttagelser jag har gjort i alla skolor jag har besökt syns det lika överallt. Eleverna följer lärarna. Eleverna är mycket uppmärksamma på sina lärare. Men det krävs hjälp för lärarna att upptäcka detta. Det ser inte alltid ut som eleverna är med men ofta handlar det om att läraren inte heller är riktigt med. Jag har sett detta vid skolor utomlands och inomlands. Jag har tänkt – eleverna gillar sina lärare men så enkelt är det nog inte – det är kanske så att skolan för eleverna betyder något mycket viktigt.

Jag tänker att vi alla ska följa lärandet!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.