Skolan kan be om ursäkt!

Det är många saker som skolan är i färd med att bygga upp denna höst. Och som alla nybyggen och restaureringar så brukar allt fungera ändå. På byggplatser sätter man upp några avspärrningar så att människor inte kommer till skada. På tågstationer berättar man om det man gör så att folk ska veta vad som väntas ska och att det under tiden kan bli en aning rörigt. Men som sagt – för att det som är under ombyggnad kräver lite utrymme och kan för de icke inblandade synas lite besvärligt – men tonen är att man får vänta på något bättre. Och den som väntar på något gott … kan faktiskt vänta. Vi lovar att vi kommer göra skolan till en av framtidens märkligaste byggverk – något för det inre för var och en av oss. Skolan betyder skillnad. Därför kan vi be en aning om ursäkt för att vi just nu håller på att bygga om den en aning. Och vi lovar att det är till det bättre!

Så skulle tonen kunna vara! Så skulle vi rakryggade och stolta möta omvärlden. Vänta bara! Vänta så ska ni få se!

Det här inlägget postades i Strategier, Styrdokumenten och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.