Pedagogiskt mingel

Jag har minglat idag. Mingla betyder att man går omkring – liksom hoppar från tuva till tuva. Jag har aldrig varit intresserad av det där småpratet utan mer av att stå länge och diskutera. Så mingel blev inget mingel. Jag hamnade däremot i en djup pedagogisk diskussion. Dessa är så näringsrika att jag glömde att stoppa i mig av den goda maten. På vägen ut tog jag den sista chokladbakelsen. Jordgubben som dekorerade den hade klädsamt nog hamnat ordentligt på sniskan. Så är det med jordgubbar, grädde och mingel.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.