Tappa orken …

… det händer att jag tappar orken men då vänder jag mig om och letar rätt på den igen. Samtidigt tänker jag – hur orkade jag så långt utan orken och jag orkade rätt så långt innan jag upptäckte att jag tappat den! Sådant funderar jag på under tiden jag reser ut i Sverige med buss. Jag har redan hunnit räkna till 25 Ica Maxi. De leder över McDonalds. I antal alltså. Sverige är sig likt.

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tappa orken …

  1. P skriver:

    Undrar hur Statoil står sig i konkurrensen?

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Framförallt undrar jag över hur många andra ställen jag missat att räkna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.