The Tide – Atlantkustens egen rytm

Det är viktiga tider. Viktiga, viktiga tider. Om man lever vid havet lär man sig dessa tider. Om man inte lever vid havet missförstår man den vackra blottade stranden. Havet är en kraft. Människan kan inte ordna denna kraft annat än att söka efter något slags system att förstå.

Atlantkusten! Jag har sagt detta ord flera gånger under sommaren. Så mäktig är den. Att havet ibland blottar sina egna vinster och ger oss nakna naturliga landövergångar över till det som några timmar tidigare var en ö.

 

Det här inlägget postades i Kalendrar av alla slag, Redskapen, Verkligheten och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.