Sökord som ledde till min blogg

kärleksdikter till dig som har adhd/as 4
när börjar man engelska i skolan 3
grythyttans värdshus 3
körlings ord 3
små korta ord 2
fotografera i regn 2
när börjar man läsa engelska i skolan 2
körling 2
ljuddämpare möbler 2
klassrum

 

Och mina funderingar – vad kan vi lära oss av detta? Om det är i skolan så bör vi diskutera hur sökningar sker och vad de leder till. Bloggen kan ge vissa svar och funderingar. Att man hamnar hos mig på grund av mitt namn är inte så konstigt, men att man hamnar här för att man söker på Grythyttan kan ju vara det. Men faktiskt – jag har skivit om Grythyttan. Om smakens  betydelse för människan. Men var det blogginlägget hittas det vet nog bara Google.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.