Råd till norska lärare med anledning av Utöya

Väldigt tidigt fanns det råd för norska lärare hur att bemöta barnen i skolan. Bara några dagar efter det som ägt rum hade lärarna fått riktlinjer, stöd för hur att bemöta eleverna. Det tycker jag är stort.

Jag vill också tacka alla utvecklingsledare i Norge, rektorer och lärare som bjudit in mig att pedagogiskt grubbla ihop med dem och som sedan så generöst delar med sig av pedagogik och professionella samtal.

This entry was posted in Barns rättigheter. Bookmark the permalink.

One Response to Råd till norska lärare med anledning av Utöya

  1. Marika says:

    Norge i våra hjärtan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.