Vad läser män – vad läser pojkar?

Att rikta bokutgivningen till män och uppmuntra män att läsa? Vad läser män? Och vad läser pojkar? Hur läser män? Och hur läser pojkar? Jag är otroligt nyfiken. Igår på tåget hem från Hjo satt en ung man och läste en bok. Han var den enda i tågvagnen som läste. Jag tänkte att han läser. Det var allt. Jag var nyfiken på vad och var på vippen att fråga. Så gör jag med läsare, frågar vad de läser. Oavsett kön gör jag det. Men jag hann tänka att vi inget vet om bokens framtid. Det kan bli något nytt att läsa böcker.

 

 

Det här inlägget postades i Litteratur och läsning, Verkligheten och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Vad läser män – vad läser pojkar?

  1. Jenny skriver:

    Det stod ju i artikeln va män läste utifrån utbudet!

    Krigsskildringar, gangstrar och fakta.

    Det betyder inte att det inte finns kvinnor som gillar sådant, men de är få jämfört med männen. Det är manligt att tycka om sådant.

    Nästa artikel hoppas jag handlar om vad kvinnor tycker om att läsa. Jag gissar…. DECKARE och annat som handlar om relationer, känslor o.s.v..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.