Sökorden till min blogg idag

 

Via dessa sökord kommer man till min blogg. Ja, om man söker. Jag tycker det är lite fint att jag som är så okunnig i makramé lyckats få någon att komma hit via just det ordet. Kanske skrev jag något om slöjdämnet? Det är en omvänd analys och källfundering. Den att man själv ska kunna förstå hur mötet mellan läsare och skrivande möttes.

bryta ner skolans mål
skrivstil
modet att ingenting göra
körlings ord
makramegarn
anne-marie körling
begrepp och modeller i lgr 11
lgr11
dikt i undervisningen
bråk matematik
Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.