Hjälp!

Fantastiska Anne-Marie Körling! Din blogg är en stor inspirationskälla för mig och det är till den (och LGR11)jag oftast vänder mig för att få svar på mina frågor och bukt med pedagogiska problem. Kan inte du ge din syn på hur man på ett lättbegripligt sätt fyller i den mall för LPP som finns för LGR11? Har suttit och stirrat på den i fyra dagar nu utan att fått ett enda vettigt ord nedskrivet… Mvh, ett av dina trognaste fans

Älskade goda lärare, jag har ingen aning. Jag gör nämligen lite tvärtom. Jag ser vad lärande jag får i klassrummet och så söker jag gensvar i kursplanerna. Jag gör mer efterarbeten är förarbeten. Kanske någon annan kan besvara. Jag önskar dock att jag kunde hjälpa dig – ditt mail värmer!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hjälp!

  1. Malin skriver:

    Simply the Best! Såklart, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.