Boken att tjuvläsa

”Om du tjuvläser detta i bokhandeln visar redan det att du sannolikt behöver den här boken”

Jag rotar i mina böcker, gluttar i böcker med papperslappar nedstuckna för att visa upp sina bättre sidor. Jag plockar i böcker som jag gömt undan, som hamnat bakom de lite mer omfattande. I ett litet hörn låg boken ”Ge svar på tal” av Anders Mathlein. Jag läser i den en stund, avstannades i tiden. Skrattar till! Det roliga mitt i alltsammans.

This entry was posted in Litteratur och läsning and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>