Jag längtar efter den pedagogiska dag då …

… skolan och lärarna såg varje elevs lärande behov som en underbar utmaning. Jag drömmer om den dag då man säger – Vad behöver du för att lära dig? Vi vill se möjligheterna tillsammans med dig kära elev. Låt oss verkligen göra det bästa för dig.

Jag längtar efter den dagen då skolan tänker att mångfalden utmanar undervisningen och att de pedagogiska diskussionerna handlar om hur, HUR, hur vi kan möta elever i en pedagogisk och undervisande mångkultur. Jag tror på den dagen då vi tänker tillsammans och inte spiller över problemen där de inte hör hemma. Hos eleven. I eleven. På eleven.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag längtar efter den pedagogiska dag då …

  1. Det finns det med, Anne-Marie. Det gnälls en del i lärarrum. Men det kanske är för att alla ska orka vara entusiastiska och optimistiska i klassrummen. 🙂

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Jag önskar det vore så Helena, A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.