”Det är farligt med gravstenar”

– Alltså, det är himla farligt med gravstenar, hörde jag den äldre kvinnan säga till en annan äldre kvinna.

– Jo, jag har hört att de ska uppfinna en ny variant, en slags gravsten som är väldigt tung i bottnen, berättade den andra.

Jag vet inte, men något känns absurt i alltsammans. Allt är farligt. Allt! Så kan man summera saker och ting. Men trots allt så lever vi och oftast, oftast så klarar vi av en aningens av det farliga. Jag undrar vad som händer med barn som tror att världen är till för att se och inte röra, beröra, känna och leva i.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

Ett svar på ”Det är farligt med gravstenar”

  1. Morrica skriver:

    Jag tror de blir fasligt rädda, begränsade och tämligen farliga. För sig själva och antagligen för andra också. Människor blir gärna det när di är rädd.

Kommentarer är stängda.