Här är några ledtrådar …

… till hur man söker för att komma till min blogg. Jag tycker det är roligt att ni kommer hit med det ni undrar. Jag ska verkligen öva mig i att skriva snygga skrivstils-ZZZZZZZZ! Det är ju jättesvårt. Jag återkommer då jag prövat. Sen gillar jag att mätarlarven är en väg in hit. Annars föreslår jag en väg till dikten och Werner Aspenström. Den heter kort och gott Mätarlarven. Här kommer den:

Mätarlarven

Jag sträcker mig ut från mitt körsbärsblad

och spanar mot evigheten:

evigheten är alldeles för stor idag

alldeles för blå och tusenmila

Jag tror jag stannar på mitt körsbärsblad

och mäter upp mitt gröna körsbärsblad

– Werner Aspenström

HÄR KOMMER SÖKMENINGARNA/ORDEN:

körlings ord
tranströmer citat
skriftliga omdömen lgr 11
elev utvärdera lektion
ng-ljudet
lgr 11 skrivstil
körling språk broderi
ordspråkslekar
mätarlarv
hur skriver man z på skrivstil
Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.