1. Första luckan i Körlings kalender

Luckan är på glänt. Jag fusktittade igår. Det var en vaktmästare i luckan. Han hade fått i uppdrag att hitta rektorns tomtedräkt. Rektorn på skolan ville vara ute i god tid. Rektorer är sådana. Men ack sådant besvär. Istället för tomtedräkten hade någon förväxlat julutstyrseln med påsken och hittat en gammal påskskrud som rektorn hade lekt tupp i förra påsken. – Men va sjutton, skrek vaktmästaren och lubbade upp till rektorns rum. Vad rektorn svarade det får vi veta i lucka 2.

Tipp tapp tipp tapp …

Författarens (?) eftertankar till detta inlägg: Alltså om jag gluttar lite innan i luckorna så är det som det är. Jag har lucknyfikenhetsöppnat alla luckor sedan jag var barn. Det får sina konsekvenser. Ikväll tjuvkikar jag nog på det jag ska skriva imorgon. Så är det med nyfikna människor.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

Ett svar på 1. Första luckan i Körlings kalender

  1. Pippi skriver:

    Härligt med lucköppning!
    Jag längtar redan till morgondagen/Tack!

Kommentarer är stängda.