Att bry sig

Jag har aldrig någonsin tyckt om uttrycket – vem bryr sig. Jag tror det kom som en fråga en gång i tiden – Vem bryr sig? och då tittade man runt för att hitta någon som gjorde det. Förmodligen hittade man någon men så en dag slutade man hitta någon. Då tog man också bort frågetecknet och skaffade sig ett ryckande med axlarna och struntade i vad som hände. Jag tror det är dags att träda in och bry sig ordentligt. Det fungerar inte med att skjuta problem hit och dit. Det krävs ofta att man bryr sig genast. För barn är det livsviktigt. Vi får vara vuxna det uppdraget.

This entry was posted in Barns rättigheter. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>