Vardagsnyår

– Näe, jag ska bara vara hemma detta nyårs, säger någon jag pratar med. Men jag har jättemånga förslag på vad jag kan göra.

Men jag tror inte riktigt på det där även om jag vill. Så låter också min inre röst. Man ska ha mängder av möjligheter vid stora helger. Det ska vara något speciellet. Nyåret ska sjungas in med massor av människor. Jag tror inte på mängderna. Jag tror mer på relationerna. Ibland är det till och med skönt att göra vardag av en vanlig dag … och fira sig själv i all enkelhet.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vardagsnyår

  1. Carina Johansson skriver:

    Så många har så mycket panik över att vara ensamma och övergivna på nyårsafton. Det känns nästan värre eftersom det ska vara fest och inte vanligt familjeumgänge. Är man inte bjuden till någon fest eller något evenemang känner man sig ensam och övergiven. T o m jag, som är över 50 och bara brukar vara hemma med maken och något barn känner mig lite sorgsen över att ingen frågat om jag/vi vill komma….

    Men, så gjorde jag det själv. Jag bjöd hem några som också var ensamma. Det känns bra nu.

  2. Jesús J. skriver:

    Gott Nytt Âr!
    Jesús

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.