Det där med det utvidgade kollegiet

Det är där jag finner styrka, pedagogiska utmaningar, pedagogisk luft och det är där jag finner likar och olikar  med diskussioner som utvecklar. Det är där … och jag skulle gärna se det i liveform, i runda-bords-samtal vid skolorna … den där viljan att diskutera frågorna och skolan.

Det jag möter och utvecklar i mitt utvidgade lärarkollegium. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra med mina tankar och mina funderingar om jag inte haft alla nätlärare som brinner med olika styrka, i olika takt och med undervisarfunderingar och skolfrågevilja. Jag vet inte vad jag skulle ha varit utan dem, utan er.

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen. Bookmark the permalink.

5 Responses to Det där med det utvidgade kollegiet

  1. Pingback: Om det utvidgade lärarkollegiet « You're no different to me

  2. Pingback: Skypedetektiver är vi allihop? | BlixtBloggen

  3. Pingback: Lärare – möjligheternas yrke? | Skollyftet

  4. Pingback: O.S.A. på alla de sätt « Välkommen till verkligheten

  5. Pingback: Om sillar, ledarskap, hierarkier och styrkan gemensamt lärande | Gunnel Thydell

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.