Bedömningskonferensen

Tack alla ni som lyssnade! Jag sökte lyssna in er.

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger. Bokmärk permalänken.

12 svar på Bedömningskonferensen

 1. Gisela skriver:

  Det var oerhört inspirerande och påfyllande att lyssna på dig en sen fredagseftermiddag. Precis det jag behövde för att ta mig vidare. Härligt att få åka hem med ett leende och veta att vi är fler.

 2. Ingela skriver:

  Tack för en underbar föreläsning.

 3. Anne-Marie Körling skriver:

  Tack Gisela! A-M

 4. Anne-Marie Körling skriver:

  Tack Ingela! Jag blir glad av båda kommentarerna. Hej hopp! A-M

 5. Lisa J skriver:

  Hej Ann-Marie!

  jag satt långt fram och njöt av att ”träffa” dig igen irl. Första gången jag mötte dig var i ditt klassrum i Täby tillsammans med hela mitt underbara kollegegäng fra Oslo, andra gången var på Skolforum 2010 och nu tredje gången känns det som du är en gammal vän 🙂 Jag studsade hem från Bedömarkonferensen på lätta fötter efter din vitamininjektion till föreläsning, tack!!! Mina elever ska få skriva egna matteprov i veckan som kommer.
  Med jättevänlig hälsning Lisa J

 6. Anne-Marie Körling skriver:

  Åh så glad jag är för det Lisa. Jag minns alla norska kollegor med glädje. Och då har du varit i mitt klassrum också. Väldigt roligt. A-M

 7. Peter Bragner skriver:

  Hej

  Jag vill bara säga tack. Jag jobbar som rektor i Salems kommun och det behövs fler som du som vågar erövra lärandet och pedagogiken igen. Det finns en linje i det du gör som innefattar Sokrates och Vygotsky vilka båda ser pedagogens viktigaste uppgift att vara nyfiken på elevens förståelse, uppfattning och tolkning. Om läraryrket ska kunna återvinna sin status handlar det just om att återvinna pedagogiken.

  Fortsätt vara den du är och göra det du gör. Det är vad den svenska skolan behöver!

  //Peter

 8. Michael Karlsson skriver:

  Tack för en underbar avslutning på Bedömningskonferensen, Anne-Marie! Om jag fortfarande undervisade skulle jag kasta mig på att iscensätta bedömningen så som du visade. Nu hade jag i stället förmånen att få möta dig som konferensens moderator. Som sådan ställer jag mig alltid frågan: Motsvarade innehållet inbjudans rubriker? Min känsla sa mig det, och den förstärktes nu när jag har läst utvärderingen. ”Bra och intressant med flera perspektiv på bedömning” och ”Otroligt bra anordnat” är två röster därifrån. En hel del deltagare ville ha tid för att möta varandra och skapa bedömningsnätverk. Det tar jag med mig till konferensen i Malmö 20/4.

 9. Michael Karlsson skriver:

  Stort tack för en underbar avslutning på Bedömningskonferensen i fredags, Anne-Marie! Michael Karlsson, moderator

 10. Michael Karlsson skriver:

  Stort tack för en underbar avslutning på Bedömningskonferensen i fredags, Anne-Marie! Nu laddar vi för konferensen med samma program i Malmö 20/4. Michael Karlsson, moderator.

 11. Anne-Marie Körling skriver:

  Peter, jag säger ur djupet tack! A-M

 12. Elin skriver:

  Tack för din fantastiskt inspirerande föreläsning i fredags! Jag och mina kollegor var i ett lyckorus efteråt! Åter igen – Tack! 🙂

Kommentarer är stängda.