Kaffe och tidningssvärta

Det är outhärdligt att läsa om det som hänt i Norge. Darrande lyfter jag upp min kaffekopp. Denna svärta.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Kaffe och tidningssvärta

  1. Morrica skriver:

    Vi berörs, vi upprörs, vi rörs och vi reagerar. Och trots att det går så ont att hjärtat isar så gör vi det, eftersom vi är människor.

    Jag tänker hela tiden på kärleken. Allt jag hör, allt jag ser så tänker jag på den enorma kärlek, omtanke, värme och närhet de unga på ön gav varandra in till sista ögonblicket. Jag tänker på hur man fann dem, omfamnande varandra, hållande varandras händer, vända mot varandra. Nära, tillsammans, kärleksfulla.

    Och då vet jag, och då orkar jag, ty det är den kraften som finns i den kärleken som kan förändra allt.

Kommentarer är stängda.