Lärartycket 9 – Patricia Diaz

Jag klipper ut en liten del:

Jag har till och med hört lärare ironiskt föreslå för hela elevgrupper ”Ni kanske ska bli lärare?” för att sedan invänta det obligatoriska hånfulla fnisset. Om man förlöjligar sitt eget yrke, hur tänker man då? Är det kanske dags att byta bransch i så fall? Om man inte känner någon stolthet kopplat till sitt yrke är det dags att förändra sin vardag.

Jag känner mig stolt över att läsa. Hej HOPP! 

Det här inlägget postades i Lärartycket. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Lärartycket 9 – Patricia Diaz

  1. Fia-Ulrika skriver:

    Ibland får jag frågan: om du inte var lärare – vad skulle du jobba med då? Då blir jag helt tyst och svarslös. Jag kan inte tänka mig något annat – ett arbetsliv utan alla kluriga, fantastiska, ”jobbiga” ungar …..

Kommentarer är stängda.