Dimpa ned i Göteborg

Jag flyger över dagen till Göteborg. Landar på Landvetter. Rusar till flygbussen. Mot staden. Busschauffören släpper av mig vid fel station. Det är tokigt. Jag frågar fyra efter vägen. Någon säger: Du kan inte gå med de skorna. För långt för dig. Fem minuter senare är jag på plats. På resan tillbaka tänker jag att jag varit i Göteborg!

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dimpa ned i Göteborg

  1. Linda O skriver:

    Oj då, det gick snabbt. Såg att du kommer till Bokmässan också. Då kikar jag gärna förbi och säger hej!

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Linda, det ser jag fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.