Rädda Barnen: Skicka en livsviktig hälsning!

Skicka en livsviktig hälsning

Hej Ann-Marie,

 

Vi har ju haft kontakt då och då. Rädda Barnen följer din blogg och läser den med intresse. Vi arbetar just nu aktivt med hungerkatastrofen i Västafrika och jag tänker att du förhoppningsvis skulle vara intresserad av att veta vad vi gör där och även bidra med att hjälpa oss att delta i arbetet att lyfta situationen.

************************************ 

Just nu riskerar en miljon barn att dö av svält, och totalt 18 miljoner människor är drabbade av hungersnöden i regionen. Hjälpen måste sättas in nu innan det är för sent, annars är risken stor att en hel generation kan gå förlorad.

 

Vi har i veckan aktivt börjat belysa frågan genom kampanjen Livsviktiga hälsningar

Vårt mål är hjälpa så många barn som möjligt. Ju fler vi är desto fler liv kan vi rädda tillsammans. Kampanjen går ut på att du kan välja att posta ett vykort eller e-vykort till en vän eller till några av Sveriges makthavare inom politik och media påhttp://livsviktigahalsningar.raddabarnen.se/ för att få dem att sprida kunskap och engagemang vidare.

 

 

                                                                                                            

 

 

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.