Jag är en omtyckare – jag läser rektortycket och lärartycket

Jag är en omtyckare. Min läsning omfamnar skolorden. De som kommer inifrån skolan. Jag blir rörd, glad, hoppfull och vill verka intill, med och ihop. Därför rektortycket och lärartycket. För att skapa röster om. Inga påhopp. Utan hopp. 

Skolan behöver det. Och eleverna är där. Deras tid är nu. Deras kommande är vår horisont. Daglig skola, omedelbara möten, ögonkontakt, undervisning och resurserna där vi alla ansvarar, finns, verkar och knyter an. Skolvärldar är möjligheter.

Jag vill behålla mitt hopp. Om vi inte tror, hoppas, vill och gör. Hur ska de som växer upp hoppas, vilja, våga och uppleva gemenskap. Från här och nu. Till det framtida.

Idag läser jag!

Det här inlägget postades i Lärartycket, REKTORTYCKET. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.