För lärare och rektorer – Blovisa – en elevblogg att synliggöra

Blovisa fanns först på Twitter. Hon kontaktade mig med kloka frågor. Jag blev nyfiken. Vi talade skolinnehåll. Jag bad henne skriva på min blogg. Det gjorde hon. Två gånger har jag fått inlägg att publicera.

Nu skriver hon en egen blogg. Den tycker jag ska uppmärksammas och följas. Läs exempelvis detta inlägg! Tänk också längre. Detta är en ung människa som vill bli lärare. Låt henne få det bästa av oss som är där i skolorna. Låt oss värna, utmana och stötta.

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen. Bookmark the permalink.

One Response to För lärare och rektorer – Blovisa – en elevblogg att synliggöra

  1. Pingback: Tack tack tack | blovisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>