Lärarförbundet och lärardagarna – TACK!

Tack för omsorgen om mig, omtanken om att jag skulle ha det bra, att allt skulle fungera. Tack för god choklad och hälsning. Idag behövde jag ett stöd för att mina bräckliga knän skulle hålla. Och om vi är fler så kan var och en av oss stå stadigt. Det är en skoltanke. Speciellt tack till Skrivbordmajjen som var min personliga stöttare!

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger. Bokmärk permalänken.

1 svar på Lärarförbundet och lärardagarna – TACK!

  1. Erik Hallsenius skriver:

    Nu är det jag som blir rörd. Jag gjorde mitt jobb – dugjorde ett underverk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.