Fråga Lund

Imorgon är jag och föreläser i Lund. Jag ska passa på att fråga Lund. Jag ska också leverera några svar. I själva verket hoppas jag på dialog, kommunikation och bollplankstänk. Jag leker med orden här. Förbereder mig för morgondagen. En taxi hämtar tidigt tidigt. Skolsverige sträcker ut sig ur sin sommarsömn. Klassrumsdörrar öppnas. Lärarögon blickar in i skolan.

This entry was posted in Föreläsningar jag ger. Bookmark the permalink.

2 Responses to Fråga Lund

  1. Morrica says:

    What what what? Är du i vackra Lund nu?

  2. Anne-Marie Körling says:

    Jag var där och föreläste. Hade inga minuter över. Tänkte dock på dig. Ville fika.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.