John Hattie med egna ord! Han kommer till Sverige!

John Hattie! Hurra!

Jag ska gå. Jag ska sitta långt fram. Jag ska anteckna, tänka, och se hur skolans uppdrag handlar om långsiktighet och medvetenhet. Jag hoppas få mig en rejäl tankeställare, en omtanke om skolans inre arbete och … ja jag är mycket glad för att jag kommer att gå på denna konferens. Att höra John Hattie själv berätta och klargöra om Visible learning plus. Skolutveckling är något mer än kvickfix! Anmäl er här!

I konferensen medverkar och talar också James Nottingham. Det är en god vän till mig. Jag har deltagit i en skolledarutbildning som han höll i England. Den glömmer jag aldrig. Vi har sedan träffats i Norge och diskuterat pedagogik och hur skolan kan utvecklas långsiktigt och hur ett sådant arbete kan se ut och utformas. Den där utvecklingen blir bestående!

John Hatties bok kommer ut på Natur och Kultur. Jag hoppas jag hinner läsa den innan jag deltar på konferensen.

 

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

2 svar på John Hattie med egna ord! Han kommer till Sverige!

  1. Henrik Birkebo skriver:

    Jag är rejält sugen. Men att resa ända från Vänersborg …

  2. Henrik Birkebo skriver:

    Jag upptäckte nyss priset. Keep on dreaming! :-S

Kommentarer är stängda.