HALLÅ HELA PRESSEN! Lärartyckare finns i hela Sverige!

Den första artikeln om Lärartycket finns nu att läsa i Hallands tidning. Journalisten jag talade med undrade om det vi kunde ange var vi lärärtyckare finns i landet så att andra tidningar kan skriva eller veta vem de ska kontakta rörande skolfrågor från lärare. Det är en god tanke… Så kära lärartyckare, skriv ert namn här, ert lärartycknummer och en länk till det i kommentarfältet och ange vilken ort ni befinner på. Och på vägen kan vi nynna alla frågorna som är så stora i Ted Gärdestads Snurra du min värld. Av tankar styrs vår värld. TÄNK LÄRARTYCKA! Lärarlycka.

Detta kan vara ett exempel på hur att skriva:

Hej Anne-Marie! Karin Brånebäck här. Jag har lärartyck 117 och jobbar i Täby. Susanna Dzamic skulle behöva läsa mitt Lärartyck idag med tanke på hennes inlägg i Expressen. Ja hon skulle behöva läsa vartenda Lärartyck som finns!

Det här inlägget postades i Lärartycket. Bokmärk permalänken.

9 svar på HALLÅ HELA PRESSEN! Lärartyckare finns i hela Sverige!

 1. Anna Östman skriver:

  Hallå! Anna Östman här. Jag har lärartyck #48 och jobbar i Danderyds kommun. Här hittar du mitt bidrag http://annamissanna.wordpress.com/2012/06/23/varlden-sverige-skolan-och-jag/
  Ha en skön helg!

 2. Magda skriver:

  Hej Anne-Marie!
  Jag skrev Lärartyck nr 17 och jobbar på Vilhelm Mobergsgymnasiet i Emmaboda kommun!
  /Magda

 3. sökaren skriver:

  Hej!
  Jag heter Moa Dalkvist och pluggar till lärare i Malmö och jobbar även på en skola i Södra Innerstaden i Malmö. Här är mitt lärartyck 116: http://sokarensskoltankar.wordpress.com/2012/07/19/larartyck-116/

 4. Petter skriver:

  Hej
  Petter Bergenstråhle heter jag och skrev lärartyck nummer 6. Jag jobbar som SO-lärare på Stora högaskolan i Stenungsunds kommun, och som provkonstruktör för de nationella proven i samhällskunskap vid Göteborgs universitet.
  http://shpetter.wordpress.com/2012/05/13/gladje-larartycket-6/

  // Petter

 5. Frida skriver:

  Hej! Lärartyck 44 var mitt, se nedan

  frifrida.wordpress.com/?s=l%C3%A4rartyck&submit=S%C3%B6k

  Jag heter Frida Linden och jobbar i Sävedalen i Partille,en kommun på bettet!!

 6. Irene skriver:

  Hej
  Jag skrev lärartyck nummer 90. Jag heter Irene Wirdelöv och är medielärare på Kungsmadskolan i Växjö http://www.larartycket.se/2012/08/larartycket-90-irene-wirdelov.html

 7. Inger Lundmark skriver:

  Hej jag skrev lärartycket nummer 86 och jobbar i Sorsele kommun, Lappland. Min arbetsplats är Älvbrinkens kunskapscenter och jag undervisar nyanlända elever i svenska som andraspråk.

 8. Hulya skriver:

  Hej!
  Jag heter Hülya Basaran och jag har skrivit Lärartyck nummer 84. Jag arbetar i Trollhättan på en skola som heter Kronan. Min uppgift är främst att arbeta med nyanlända elever, samt stötta elever som är ute i sin klass. Jag är lärare i svenska som andraspråk- Ett toppenjobb!
  http://frokenhulya.wordpress.com/2012/06/17/larartycket/

 9. Hej!
  Jag heter Fredrik Sjöstrand och jag har skrivit Lärartyck nummer 60. Jag arbetar i Karlskrona på Mikael Elias Gymnasium och jag älskar mitt jobb! Senast igår fick jag höra från min rektor att jag aldrig skulle sluta vara pedagog för jag gör skillnad. http://metgpedagogen.wordpress.com/2012/07/04/larartycket-60/

Kommentarer är stängda.