Kamratbedömning – javisst!

Jag blir glad av det här. Jag blir också glad över lärarens presentation. Jag skriver ett blogginlägg om det här senare idag. Jag har alltid lektioner som handlar om att ha en samarbetspartner, en samtalspartner och alla, alla lektioner avslutas med att diskutera vad vi lärde oss och genom vem. Det har hjälpt mig att förstå hur jag ska utveckla samarbetsmöjligheterna.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kamratbedömning – javisst!

  1. Maria skriver:

    Jag håller med, det här var en presentation och film där jag fick goda exempel och tips. Inspirerande!

  2. Amela skriver:

    Anne-Marie, du är en stor inspirationskälla – TACK!!!
    Jag har hittills använd ”2 stars and a wish” muntligt som kamratrespons med mina tvåor. Vi har sedan första klass arbetat med ”fråga 3”. Eleverna är fantastiska!
    Jag ser fram emot din föreläsning ”Bedömning i elevens tjänst” på onsdag. Jag vill lära tillsammans. Välkommen till Göteborg!

Kommentarer är stängda.