Gästbloggar för att testa funktioner – twitter och prenumeration

Hej, jag heter Kristina Alexanderson och testar egentligen bara om bloggen fungerar, om den pratar med de som prenumerera på Anne-Maries blogg och om den pratar med twitter. Bjuder på en gästpost för att se om det fungerar 🙂 Återkopplar här snart 🙂

Prenumerationen på Anne-Maries blogg fungerar inte just nu pga problem med det plugin som vi använder men det ska uppdateras, och de arbetar på det. Jag har valt att låta det ligga kvar eftersom det är så många som valt att följa den här bloggen på epost.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gästbloggar för att testa funktioner – twitter och prenumeration

  1. Kristina Alexanderson skriver:

    Twitter fungerar, är osäker på penumerationen, om det tar tid, eller om det sker på engång…

  2. Kristina Alexanderson skriver:

    När det kommer till penumerationer så fungerar inte det plugin som vi använder på bloggen, men wordpress.com arbetar på det http://en.forums.wordpress.com/topic/problem-with-subscription-emails?replies=22

Kommentarer är stängda.