Samtalet på väg mot fritids

– Hej Anne-Marie. Jag ska åka trampbil. Vad ska du göra?

Jag kan sätta många ord och göra stor affär av det jag ska göra. Men allt faller platt när jag ser in i en överlycklig liten människas ögon, och det glada sprittet i kroppen, en liten människa som är på väg till fritids och till en trampbil. Vad ska jag spetsa min tillvaro med tänker jag?

 

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Samtalet på väg mot fritids

  1. Ingegerd Gavelin skriver:

    Detta ska jag använda i min kurs Mindfulness för föräldrar på lördag! Tack!

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Åh så roligt. A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.