Skolans möte med lärarkandidaterna! Och omvänt!

Rene Maltete, echecs (Chess)

Det finns just nu många lärarkandidater ute på skolorna. De söker i praktiken svar på teorin. De behöver sin mentors profession att spegla sig i. De behöver sina lektioner att undersöka via. De behöver få upptäcka hur elever lär sig. De behöver ställa tusentals frågor. De behöver befästa det de kan eller är i färd med att förstå. De behöver lärares yrkesstolthet och yrkesglädje. De behöver undersökande nyfikenhet hos den lärare de är hos.

De behöver famnas av skolan. Deras framtida arbetsplats. Skolan är en social och kulturell mötesplats.

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.