Samtal och sociala medier

– Sociala medier är samtal, säger man i morgonsoffan i TV, och det gäller att lyssna på människor. Dessutom är de sociala medierna snabbare än allt annat.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Autodidakten och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Samtal och sociala medier

 1. Helena Mehrstedt skriver:

  Hej!
  Hoppas det är ok att kontakta dig i kommentarsfältet så här. Det är nämligen så att jag undrar om det finns nån möjlighet att få träffa dig och prata runt lite om vad jag ska göra med mitt liv – typ! Har följt din blogg och också hört dig tala om kiwi-metoden på Bromma Montessori, där mina barn går.
  Jag går nämligen och funderar på vad jag egentligen skulle vilja jobba med. Brinner för det här med att väcka läslust hos barn och har länge jobbat som förlagsredaktör – med barntidning, barnwebb och bokklubbstidning – men är lärare i botten. Borde man söka sig tillbaka till skolan, tro? Har inte undervisat sedan slutet av 80-talet … De la ner tidningen jag jobbade med och därmed också min tjänst, så jag har fått förmånen av 18 månader med lön och tid att tänka över saker och ting. Men nu är det dags att sätta tänderna i nåt nytt känner jag!
  Du verkar vara en klok, insiktsfull och tänkande person som det vore toppenroligt att få träffa och prata lite med. Vet inte var du bor och vilken skola du undervisar i, men jag kan ta mig vart som. Själv bor jag i B i närheten av A
  Har du tid och lust att höra av dig skulle jag bli jätteglad!
  Så jag hoppas vi hörs!
  Med vänlig hälsning,
  Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.