TED on creativity!

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to TED on creativity!

 1. Lilian says:

  En underbar föreläsning med en skicklig föreläsare!
  Det här är min personliga favorit som jag brukar plocka fram när jag känner att jag behöver inspiration. Jag blir glad av att lyssna och jag får ny energi. Fantastisk medicin om man kört fast.

  / Lilian

 2. Plura says:

  För två år sedan hade jag förmånen att ha ett tioårs jubileum. Jag hade 1998 varit ledare för ett utvärderingsteam. Vi var samlade ute i Sickla på Atlas. Värden, som sysslar med utveckling, körde detta inslag när vi skulle diskutera lärande. Fantastiskt!

  Jag har lyssnat på detta inslag flera gånger sedan dess. Och det är ju märkligt att Robinson med efmas hävdar att skolan är för fokuserad på högerhjärnan och logik. Tankvärt i skoldebatten! Finns fler sätt att lära sig saker för att skapa kreativitet och lärande.

  Nattligt konstaterande av Plura!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *