Asker kommune

Ni som lyssnat så lyhört, så inlevelsefullt, så uppmuntrande, så ifrågasättande, så ifrågaställande – jag lovade er en plats för reflektioner här, välkomna att skriva, fråga, tänka, undra, argumentera, diskutera…

Anne-Marie,

som idag föreläste i Norge, Asker Kommune, och det var morsomt och mycket, mycket viktigt. Tack ni alla!

This entry was posted in Föreläsningar jag ger and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Asker kommune

  1. Hej. Jag arbetar i denna kommunen som lärare och jag kan inte komma ihåg att jag har sett något om att du skulle komma hit. Vem har du föreläst för? OM vad? Skulle säkert ha varit spännande och hört dig.
    Magnus

  2. Kathinka Blichfeldt says:

    Hei og takk for inspirerende timer i Asker! Jeg er imponert over hvordan du beholdt gløden og intensiteten gjennom foredraget, vi kan ikke ha vært den letteste forsamlingen å snakke til 😉 Jeg skulle ønske hele Askerskolen var til stede – du hadde så mye bra å tilføre oss. (Tror det har glippet med informasjonsflyten rundt dette kurset..)
    Selv jobber jeg som utviklingsleder og norsklærer på Borgen ungdomsskole, og timene med deg har vært med meg i hverdagen etter kurset. Elevene mine har nå flere ganger jobbet med utgangspunkt i setninger fra bøkene sine som vi funderer på, undersøker og skriver videre på. Og de er herlig opptatt av setningene DE har funnet fram. Utrolig gøy! Selv om dette ikke er struktert hos meg enda, har vi lekt litt og det er jo heller ikke å forakte. Så får jeg testet ut hva som passer for oss. For lite tid til undring i ungdomsskolen, og mine elever har fått undre litt mer i det siste. Kommer til å anbefale din blogg til norsklærere jeg skal holde kurs for neste uke og håper våre veier krysses igjen en dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>